Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / edited by Leif H. Skibsted, Jens Risbo and Mogens L. Andersen.
Gespeichert in:
Übergeordnet: | Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; no. 186 |
---|---|
: | |
TeilnehmendeR: | |
Erscheinungsjahr: | 2010 |
Sprache: | Englisch |
Serie: | Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition ;
no. 186. |
Online Zugang: | |
Beschreibung: | xxx, 789 p. :; ill. |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Bibliographie: | Includes bibliographical references and index. |
---|---|
ISBN: | 9781845694951 (Woodhead Pub.) 9781439827727 (CRC Press) 9781845699260 (electronic bk.) |
Hierarchiestufe: | Monografie |
Verantwortlichkeitsangabe: | edited by Leif H. Skibsted, Jens Risbo and Mogens L. Andersen. |