Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Volume 32, Number 9 / / hrsg. von A. Scheunert.

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Superior document:Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990
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Place / Publishing House:Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022]
©1988
Year of Publication:2022
Edition:Reprint 2021
Language:German
Series:Die Nahrung ; Volume 32, Number 9
Online Access:
Physical Description:1 online resource (124 p.)
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Description
Other title:Frontmatter --
Untersuchungen zum Nickelgehalt von Lebensmitteln --
Effect of interesterified dietary fat mixtures on various lipid indices and liver metal content of rats in fat-metabolism disturbance --
Rezensionen --
Analysis of natural citrus aqueous essences --
Is the variational scope of individual sensitivity given enough consideration in evaluation of risks caused by toxicological substances in food? --
Die Bedeutung der Wachstumskinetik und Produktbildung für Auswahl und Einsatz von Starterkulturen in der Milchwirtschaft --
Application of a new spectrophotometric method for Zinc determination in beverages and condiments --
Residues of clopyralide (3,6-dichloropicolinic. acid) in strawberries and their changes --
Biochemical studies of some non conventional sources of protein. Part 4. The proteins of mango waste stone kernels --
Quality of canned grapefruit juice produced in Cuba during four seasons --
Preparation, foaming, electrophoretic patterns and storage of concentrated liquid eggs --
Über den Einsatz von Zusatzstoffen und Stoffgemischen (Compounds) in Fleischerzeugnissen --
Zum Einfluß genetischer Merkmale und umweltspezifischer Faktoren auf die Zusammensetzung von Sojabohnen --
INHALTSVERZEICHNIS
Format:Mode of access: Internet via World Wide Web.
ISBN:9783112567401
9783110637861
DOI:10.1515/9783112567401
Access:restricted access
Hierarchical level:Monograph
Statement of Responsibility: hrsg. von A. Scheunert.