Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Volume 32, Number 9 / / hrsg. von A. Scheunert.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
---|---|
VerfasserIn: | |
MitwirkendeR: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1988 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Die Nahrung ;
Volume 32, Number 9 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (124 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Other title: | Frontmatter -- Untersuchungen zum Nickelgehalt von Lebensmitteln -- Effect of interesterified dietary fat mixtures on various lipid indices and liver metal content of rats in fat-metabolism disturbance -- Rezensionen -- Analysis of natural citrus aqueous essences -- Is the variational scope of individual sensitivity given enough consideration in evaluation of risks caused by toxicological substances in food? -- Die Bedeutung der Wachstumskinetik und Produktbildung für Auswahl und Einsatz von Starterkulturen in der Milchwirtschaft -- Application of a new spectrophotometric method for Zinc determination in beverages and condiments -- Residues of clopyralide (3,6-dichloropicolinic. acid) in strawberries and their changes -- Biochemical studies of some non conventional sources of protein. Part 4. The proteins of mango waste stone kernels -- Quality of canned grapefruit juice produced in Cuba during four seasons -- Preparation, foaming, electrophoretic patterns and storage of concentrated liquid eggs -- Über den Einsatz von Zusatzstoffen und Stoffgemischen (Compounds) in Fleischerzeugnissen -- Zum Einfluß genetischer Merkmale und umweltspezifischer Faktoren auf die Zusammensetzung von Sojabohnen -- INHALTSVERZEICHNIS |
---|---|
Format: | Mode of access: Internet via World Wide Web. |
ISBN: | 9783112567401 9783110637861 |
DOI: | 10.1515/9783112567401 |
Access: | restricted access |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | hrsg. von A. Scheunert. |