Die Nahrung : : Chemie, Biochemie, Mikrobiologie, Technologie, Ernährung. / Band 27, Heft 7 / / hrsg. von A. Scheunert.
Saved in:
Superior document: | Title is part of eBook package: De Gruyter DGBA Medicine and Life Sciences - <1990 |
---|---|
MitwirkendeR: | |
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Berlin ;, Boston : : De Gruyter, , [2022] ©1983 |
Year of Publication: | 2022 |
Edition: | Reprint 2021 |
Language: | German |
Series: | Die Nahrung ;
Band 27, Heft 7 |
Online Access: | |
Physical Description: | 1 online resource (120 p.) |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Other title: | Frontmatter -- Mitarbeiter-Bedingungen -- Effect of cereal, fungal and bacterial α-amylase on the rheological and breadmaking properties of medium-protein wheats -- Weiterentwicklung der komplexen Qualitätssicherung durch sensorische und meßtechnische Beurteilung der Textur -- Untersuchungen zur Kontamination von Lebens- und Futtermitteln ausgewählter Gebiete des Bezirkes Erfurt mit Blei und Cadmium 4. Mitt. Zur Belastung von Gemüsekulturen im Anbauzentrum Raum Erfurt -- Zur Anwendung der Methodenkombination KJELDAHL-Aufschluß/BERTHELOT-Reaktion bei der Stickstoffbestimmung in biologischen Materialien 6. Mitt. Die Blockaufschlußtechnik im Halbmikro- und Makromaßstab bei biologischen Feststoffen -- Funktionelle Eigenschaften von Pflanzenproteinen. 5. Mitt. Einfluß einer enzymatischen Partialhydrolyse auf ausgewählte funktionelle Eigenschaften von Weizenkleber -- Fruit rots of Capsicum annuum L. and C.frutescens L. in Nigeria. Part IE. Effect of post-harvest infection by two Fusaria species on a few nutrients -- Review article Rapeseed: Constituents and protein products Part I. Composition and properties of proteins and glucosinolates -- Fortschrittsbericht Über die Streckung und Substitution von Fleisch in Wurstwaren und anderen Erzeugnissen aus zerkleinertem Fleisch -- Rezensionen -- Short Communications -- A. DAHME, On the measurement of the rigidity of weak pectin gels K21 -- L. HEINEVETTER and H . HAHNEMANN, On a capillary suction device with electronic reception of the measured values for detecting the absorption of fluids by powdery swellable substances K23 -- INHALTSVERZEICHNIS |
---|---|
Format: | Mode of access: Internet via World Wide Web. |
ISBN: | 9783112567326 9783110637861 |
DOI: | 10.1515/9783112567326 |
Access: | restricted access |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | hrsg. von A. Scheunert. |