A soup for the Qan : : Chinese dietary medicine of the Mongol era as seen in Hu Sihui's Yinshan zhengyao : introduction, translation, commentary, and Chinese text / / by Paul D. Buell and Eugene N. Anderson ; with an appendix by Charles Perry.

In the early 14th century, a court nutritionist called Hu Sihui wrote his Yinshan Zhengyao , a dietary and nutritional manual for the Chinese Mongol Empire. Hu Sihui, a man apparently with a Turkic linguistic background, included recipes, descriptions of food items, and dietary medical lore includin...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Übergeordnet:Sir Henry Wellcome Asian series, v. 9
:
TeilnehmendeR:
Erscheinungsjahr:2010
Ausgabe:2nd rev. and expanded ed.
Sprache:Englisch
Serie:Sir Henry Wellcome Asian series (Brill Academic Publishers) ; v. 9.
Beschreibung:1 online resource (680 p.)
Anmerkungen:Description based upon print version of record.
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!

Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar

Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.

Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:

bibliothek@oeaw.ac.at

Elektronisch

EBA Brill All Verfügbar