A soup for the Qan : : Chinese dietary medicine of the Mongol era as seen in Hu Sihui's Yinshan zhengyao : introduction, translation, commentary, and Chinese text / / by Paul D. Buell and Eugene N. Anderson ; with an appendix by Charles Perry.
In the early 14th century, a court nutritionist called Hu Sihui wrote his Yinshan Zhengyao , a dietary and nutritional manual for the Chinese Mongol Empire. Hu Sihui, a man apparently with a Turkic linguistic background, included recipes, descriptions of food items, and dietary medical lore includin...
Gespeichert in:
Übergeordnet: | Sir Henry Wellcome Asian series, v. 9 |
---|---|
: | |
TeilnehmendeR: | |
Erscheinungsjahr: | 2010 |
Ausgabe: | 2nd rev. and expanded ed. |
Sprache: | Englisch |
Serie: | Sir Henry Wellcome Asian series (Brill Academic Publishers) ;
v. 9. |
Beschreibung: | 1 online resource (680 p.) |
Anmerkungen: | Description based upon print version of record. |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar
Unser Bibliotheksverwaltungssystem ist momentan wegen Wartungsarbeiten nicht verfügbar.
Bestandes- und Verfügbarkeitsinformationen können momentan leider nicht angezeigt werden. Wir entschuldigen uns für die Umstände und stehen für weitere Fragen gerne zur Verfügung:
Elektronisch
EBA Brill All | Verfügbar |