L' art culinaire / Apicius. Texte établi, traduit et annoté par Jacques André
Saved in:
Superior document: | Collection des universités de France 213 Série latine |
---|---|
VerfasserIn: | |
Sonstige: | |
Place / Publishing House: | Paris : Les Belles Lettres, 2019 |
Udgivelsesår: | 2019 |
Udgivelse: | Septiéme tirage |
Sprog: | French Latin |
Serier: | Collection des universités de France Série latine
213 |
Classification: | 17.97 - Texte eines einzelnen Autors 18.45 - Klassische lateinische Literatur 49.25 - Lebensmittelkunde. Ernährungslehre |
Fysisk beskrivelse: | XXXII Seiten, 132 Doppelseiten, Seiten 134 - 234 |
Kommentarer: | Text franz. und lat |
Tags: |
Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!
|
Other title: | De re coquinaria |
---|---|
ISBN: | 2251010068 |
ac_no: | AC16606193 |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | Apicius. Texte établi, traduit et annoté par Jacques André |