L' art culinaire / Apicius. Texte établi, traduit et annoté par Jacques André

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Collection des universités de France 213 Série latine
VerfasserIn:
Sonstige:
Place / Publishing House:Paris : Les Belles Lettres, 2019
Year of Publication:2019
Edition:Septiéme tirage
Language:French
Latin
Series:Collection des universités de France Série latine 213
Classification:17.97 - Texte eines einzelnen Autors
18.45 - Klassische lateinische Literatur
49.25 - Lebensmittelkunde. Ernährungslehre
Physical Description:XXXII Seiten, 132 Doppelseiten, Seiten 134 - 234
Notes:Text franz. und lat
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW ÖAI Abteilung Altertumswissenschaften - Doc. Antiqua 

Location:Library
Call Numbers:KLA-4159
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
KLA-4159 Library Not for loan Available  Place a Hold