Aktë të Rilindjës Kombetare Sshqiptare 1878 - 1912 : (memorandume, vendime, protesta, thirrje) / Akademia e Shkencave të RPS të Shqipërisë, Instituti i Historisë. Përgatitur nga Stefanaq Pollo dhe Selami Pulaha

Saved in:
Bibliographic Details
MitwirkendeR:
Sonstige:
Place / Publishing House:Tiranë : Akad. e Shkencave, Inst. i Historisë, 1978
Year of Publication:1978
Language:Albanian
Subjects:
Physical Description:286 S.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
ac_no:AC07082542
Hierarchical level:Monograph
Statement of Responsibility: Akademia e Shkencave të RPS të Shqipërisë, Instituti i Historisë. Përgatitur nga Stefanaq Pollo dhe Selami Pulaha