Dokumenta historike për t'i shërbye historiës tonë kombëtare : [1912 - 1918] / Inst. i Historisë. [Përgatitja për botim dhe red. shkencor: Marenglen Verli ...]

Saved in:
Bibliographic Details
Sonstige:
Place / Publishing House:Tiranë, 2007
Year of Publication:2007
Edition:Botim i 2
Language:Albanian
Subjects:
Physical Description:351 S.; Ill.
Notes:NT: Dokumente historike. - Ursprüngl. erschienen: Nr. 1 - 12. Elbasan, 1924 - 1925
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!