Pain, fours et foyers des temps passes : archéologie et traditions boulangères des peuples agriculteurs d'Europe et du Proche Orient = Bread, ovens and hearths of the past / textes rass. par Kai Fechner ...

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Civilisations 49,1/2
HerausgeberIn:
GefeierteR:
Place / Publishing House:Bruxelles : Université Libre de Bruxelles, 2002
Year of Publication:2002
Language:French
English
Series:Civilisations 49,1/2
Subjects:
Physical Description:400 S.; zahlr. Ill., graph. Darst., Kt.
Notes:Festschrift Max Währen. - Beitr. teilw. engl., teilw. franz
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

ÖAI Historical Archaeology Vienna 

Location:OeAI Handapparat Bioarchäologie
Call Numbers:HANDBIBLIOTHEK BIOARCHÄOLOGIE Fechner
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
HANDBIBLIOTHEK BIOARCHÄOLOGIE Fechner OeAI Handapparat Bioarchäologie Not for loan Available  Place a Hold