L' art culinaire / Apicius. Texte établi, traduit et annoté par Jacques André

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Superior document:Collection des universités de France 213 Série latine
VerfasserIn:
Sonstige:
Place / Publishing House:Paris : Les Belles Lettres, 2019
Argitaratze-urtea:2019
Edizioa:Septiéme tirage
Hizkuntza:French
Latin
Saila:Collection des universités de France Série latine 213
Classification:17.97 - Texte eines einzelnen Autors
18.45 - Klassische lateinische Literatur
49.25 - Lebensmittelkunde. Ernährungslehre
Deskribapen fisikoa:XXXII Seiten, 132 Doppelseiten, Seiten 134 - 234
Oharrak:Text franz. und lat
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!

Kopiak

OeAW ÖAI Abteilung Altertumswissenschaften - Doc. Antiqua 

Location:Library
Call Numbers:KLA-4159
Call Number 2nd Call Number Deskribapena Kokapena Remarks Egoera Availability Order
KLA-4159 Library Not for loan Eskuragarri  Erreserbatu