L' art culinaire / Apicius. Texte établi, traduit et annoté par Jacques André
Gorde:
Superior document: | Collection des universités de France 213 Série latine |
---|---|
VerfasserIn: | |
Sonstige: | |
Place / Publishing House: | Paris : Les Belles Lettres, 2019 |
Argitaratze-urtea: | 2019 |
Edizioa: | Septiéme tirage |
Hizkuntza: | French Latin |
Saila: | Collection des universités de France Série latine
213 |
Classification: | 17.97 - Texte eines einzelnen Autors 18.45 - Klassische lateinische Literatur 49.25 - Lebensmittelkunde. Ernährungslehre |
Deskribapen fisikoa: | XXXII Seiten, 132 Doppelseiten, Seiten 134 - 234 |
Oharrak: | Text franz. und lat |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Kopiak
OeAW ÖAI Abteilung Altertumswissenschaften - Doc. Antiqua
Location: | Library |
Call Numbers: | KLA-4159 |
Call Number | 2nd Call Number | Deskribapena | Kokapena | Remarks | Egoera | Availability | Order |
---|---|---|---|---|---|---|---|
KLA-4159 | Library | Not for loan | Eskuragarri | Erreserbatu |