Kadare i denoncuar : dokumente të panjohura arkivore të Sigurimit të Shtetit dhe Komitetit Qendror të PPSH-së, të klasifikuara "Tepër Sekret", proces-verbale të mbledhjeve të Lidhjes së Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipërisë, analiza, kritika, dëshmi, raporte, relacione, akuza, sulme e denoncime ndaj shkrimtarit Ismail Kadare, të gjitha të pa publikuara më parë / Dashnor Kaloçi ; me parathënie nga Henri Çili

Dokumente të panjohura arkivore të Sigurimit të Shtetit dhe Komitetit Qendror të PPSH - së, të klasifikuara "Tepër sekret", me procesverbale të mbledhjeve të Lidhjes së Shkrimtarëve, analiza, kritika, dëshmi, raporte, relacione, akuza e denoncime ndaj shkrimtarit Ismail Kadare, të pa publi...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Scripta manent 56
VerfasserIn:
VerfasserIn eines Vorworts:
Place / Publishing House:Tiranë : UET Press, nëntor 2015
Year of Publication:2015
Language:Albanian
Series:Scripta manent 56
Subjects:
Classification:15.70 - Balkanstaaten
Online Access:
Physical Description:284 Seiten; Faksimiles; 24 cm
Notes:Auf dem Umschlag: "32 dokumente arkivore "Tepër Sekret" të pa publikuara më parë, nga Fondi i ish-Komitetit Qendror të PPSH-së."
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW Institute for Habsburg and Balkan Studies - IHB 

Location:FB. Balkan
Call Numbers:D.1-140
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
D.1-140 FB. Balkan Nachlass Elsie Not for loan Available  Place a Hold