In die Töpfe geschaut : biochemische und kulturgeschichtliche Studien zum früheisenzeitlichen Essen und Trinken / Philipp W. Stockhammer & Janine Fries-Knoblach (Hrsg.)

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:BEFIM volume 2
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Leiden : Sidestone Press, [2019]
© 2019
Year of Publication:2019
Language:German
Series:BEFIM volume 2
Subjects:
Classification:15.19 - Vor- und Frühgeschichte
21.88 - Keramik
44.21 - Ernährung
Physical Description:387 Seiten; Illustrationen, Diagramme; 28 cm
Notes:Enthält Literaturangaben
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW ÖAI Abt. Prähistorie & Westasien/Nordostafrika-Archäologie 

Location:UNASSIGNED
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
OREA-1618 UNASSIGNED Not for loan Available  Place a Hold