Studime për letërsinë shqiptare / 1 : Probleme të letërsisë shqiptare të Rilindjes Kombëtare / Akademia e Shkencave e RPS të Shqipërisë, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë. [Red.: Koço Bihiku (red. përgjegjës) ...]

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Studime për letërsinë shqiptare 1
MitwirkendeR:
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Tiranë : Akad., Inst. i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, 1981
Year of Publication:1981
Language:Albanian
Physical Description:718 S.
Notes:Literaturverz. S. 615 - 711
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW Institute for Habsburg and Balkan Studies - IHB 

Location:FB. Balkan
Call Numbers:D.12.7-51/1
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
D.12.7-51/1 FB. Balkan Nachlass Elsie Not for loan Available  Place a Hold

OeAW BAS:IS (Library, Archiv, Collections) 

Location:BAS:IS-Magazine
Call Numbers:85145.1
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
85145.1 BAS:IS-Magazine Loan Available  Place a Hold