Publications de la Faculté des Lettres et Sciences Humaines d'Alger / Sér. 2

Saved in:
Bibliographic Details
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Paris : Les Belles Lettres, anfangs
Paris : Presses Univ. de France, 1926-1962
Publication history:1.1926 - 42.1962[?]
Language:French
Contents/pieces:1 records
Notes:
  • Ab 28.1956 teils ohne Unterreihenbez.
  • Hauptsacht. anfangs: Publications de la Faculté des Lettres d'Alger
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01207nas#a22003371c#4500
001 990002042320504498
005 20230320174204.0
007 tu
008 960805|19261962|||#|#m#######|####|fre#c
009 AC02788063
016 7 |a ZDB-2109255-2  |2 DE-600 
035 |a (AT-OBV)AC02788063 
035 |a AC02788063 
035 |a (Aleph)002727500ACC01 
035 |a (DE-600)ZDB-2109255-2 
035 |a (DE-599)OBVAC02788063 
035 |a (EXLNZ-43ACC_NETWORK)990027275000203331 
040 |a OZDB  |b ger  |d UBI  |e rakwb 
041 |a fre 
044 |c XA-FR 
084 |a 405  |q DE-600  |2 sdnb 
110 2 |a Université d'Alger  |b Faculté des lettres  |0 (DE-588)41104-8  |4 aut 
245 1 0 |a Publications de la Faculté des Lettres et Sciences Humaines d'Alger  |p Sér. 2 
246 3 |a Publications de la Faculté des Lettres et Sciences Humaines d'Alger / 2 
246 3 |a Publications de la Faculté des Lettres d'Alger 
246 3 |a Publications de la Faculté des Lettres d'Alger / 2 
264 1 |a Paris  |b Les Belles Lettres  |c anfangs 
264 1 |a Paris  |b Presses Univ. de France  |c 1926-1962 
362 0 |a 1.1926 - 42.1962[?] 
500 |a Ab 28.1956 teils ohne Unterreihenbez. 
500 |a Hauptsacht. anfangs: Publications de la Faculté des Lettres d'Alger 
970 1 |c 54 
ADM |b 2023-03-20 17:42:04 Europe/Vienna  |d 20  |f System  |c marc21  |a 2018-12-24 05:26:49 Europe/Vienna  |g false