Konsumieren in Österreich : 19. und 20. Jahrhundert / Susanne Breuss ... (Hg.)
Saved in:
Superior document: | Querschnitte 21 |
---|---|
HerausgeberIn: | |
Place / Publishing House: | Innsbruck, Wien [u.a.] : Studien-Verl., 2006 |
Year of Publication: | 2006 |
Language: | German |
Series: | Querschnitte
21 |
Subjects: | |
Classification: | 15.60 - Schweiz. Österreich-Ungarn. Österreich 73.88 - Ernährung. Nahrungsmittelzubereitung |
Online Access: | |
Physical Description: | 276 S.; Ill., graph. Darst.; 24 cm |
Notes: | Literaturangaben |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
ISBN: | 9783706543200 3706543206 |
---|---|
ac_no: | AC05366513 |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | Susanne Breuss ... (Hg.) |