Characterization, production and application of food flavours : proceedings of the 2nd Wartburg Aroma Symposium 1987 ; Eisenach/GDR, November 16th-19th, 1987 / Ed. by Manfred Rothe

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR : N, Abteilung Mathematik, Naturwissenschaften, Technik 1988,2
MitwirkendeR:
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Berlin : Akad.-Verl., 1988
Year of Publication:1988
Language:English
Series:Abhandlungen der Akademie der Wissenschaften der DDR : N, Abteilung Mathematik, Naturwissenschaften, Technik 1988,2
Subjects:
Classification:58.34 - Lebensmitteltechnologie
44.21 - Ernährung
Physical Description:404 S.; Ill., graph. Darst.; 25 cm
Notes:Literaturangaben
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW BAS:IS (Library, Archiv, Collections) 

Location:BAS:IS-Magazine
Call Numbers:80369.1988,2
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
80369.1988,2 BAS:IS-Magazine Loan Available  Place a Hold