Studimi etnografik mbi "Çamërinë" ose "Epirin Jugor" / Rrok Zojzi

Saved in:
Bibliographic Details
Superior document:Kolana e botimeve etnografike 3
VerfasserIn:
Place / Publishing House:Tiranë : Akademia e Studimeve Albanologjike [ASA], Instituti i Antropologjisë Kulturore dhe i Studimit të Artit, Departamenti i Etnologjisë, 2020
Year of Publication:2020
Edition:Ribotim
Language:Albanian
Series:Kolana e botimeve etnografike 3
Kolana "Etnografi në diktaturë"
Subjects:
Online Access:
Physical Description:117 Seiten
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Copies

OeAW Institute for Habsburg and Balkan Studies - IHB 

Location:FB. Balkan
Call Numbers:D.9-87/3
Call Number 2nd Call Number Description Location Remarks Status Availability Order
D.9-87/3 FB. Balkan Not for loan Available  Place a Hold