Proza popullore e Drenicës / Halil Kajzati

Saved in:
Bibliographic Details
HerausgeberIn:
Place / Publishing House:Prishtinë : Enti i Testeve dhe i Mjeteve Mësimore i Krahinës Socialiste Autonome të Kosovë, 1985-1986
Year of Publication:1985
Language:Albanian
Series:Biblioteka Botime të veçanta
Subjects:
Contents/pieces:3 records
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!