Cuisine et modernité: à travers l'exemple de la Turquie : la migration des saisons / Hélène Desmet-Grégoire
Saved in:
Superior document: | Les cahiers du Bosphore 65 |
---|---|
VerfasserIn: | |
Place / Publishing House: | Istanbul : Les Éditions Isis, 2012 |
Year of Publication: | 2012 |
Language: | French |
Series: | Les cahiers du Bosphore
65 |
Subjects: | |
Classification: | 49.25 - Lebensmittelkunde. Ernährungslehre 73.25 - Ernährung. Nahrungszubereitung |
Online Access: | |
Physical Description: | 394 Seiten; 24 cm |
Notes: | Enthält Literaturverzeichnis auf Seite [355]-[392] |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
ISBN: | 9789754284553 |
---|---|
ac_no: | AC14516265 |
Hierarchical level: | Monograph |
Statement of Responsibility: | Hélène Desmet-Grégoire |