Am Institut für Kultur- und Geistesgeschichte Asiens (IKGA) der Österreichischen Akademie der Wissenschaften (ÖAW), der größten außeruniversitären Einrichtung für Grundlagenforschung, ist eine Position als Postdoc in einem Forschungsprojekt zu den Sutrenkommentaren des Kamalaśīla (20-40 Wochenstunden) ab dem 1. März 2021 zu besetzen. Die vollständige Ausschreibung ist diesem PDF-Dokument zu entnehmen.

The Institute for the Cultural and Intellectual History of Asia (IKGA) of the Austrian Academy of Sciences (OeAW), Austria’s leading non-university research and science institution, is offering a postdoc position in a research project on the sutra commentaries of Kamalaśīla (20-40h per week) starting March 1, 2021. The complete announcement can be accessed through this PDF document.