You are here:  Research > Topics > Strong Interaction > LEANNIS HP2 > Links

Monday 07. April 2014 Annual report 2013 available

Tuesday 21. January 2014 Erstmals Strahl von Antiwasserstoffatomen erzeugt

Einer Gruppe internationaler Physiker ist es unter Mitwirkung des Stefan Meyer Instituts für Subatomare Physik (SMI) der Österreichischen Akademie der Wissenschaften erstmals gelungen, einen Strahl aus Antiwasserstoffatomen zu...

Monday 23. December 2013 Doktoratskolleg "Particles and Interactions" genehmigt

Ein von theoretischen und experimentellen Forschungsgruppen der Universität Wien, TU Wien, HEPHY und SMI vorgeschlagenes Doktoratskolleg zum Thema Fundamentale Symmetrien und Wechselwirkungen wurde im Dezember vom FWF bewilligt.

Displaying results 1 to 3 out of 47

LEANNIS Links

The fascinating world of strange exotic atoms

Experts and young researchers from around the world participated in a recent international workshop that focused on puzzles past and present in the study of strange hadronic atoms and nuclei. Catalina Curceanu and Johann Marton report from Trento.

CERN courier