You are here:  About Us > Location > How to reach us

Monday 07. April 2014 Annual report 2013 available

Tuesday 21. January 2014 Erstmals Strahl von Antiwasserstoffatomen erzeugt

Einer Gruppe internationaler Physiker ist es unter Mitwirkung des Stefan Meyer Instituts für Subatomare Physik (SMI) der Österreichischen Akademie der Wissenschaften erstmals gelungen, einen Strahl aus Antiwasserstoffatomen zu...

Monday 23. December 2013 Doktoratskolleg "Particles and Interactions" genehmigt

Ein von theoretischen und experimentellen Forschungsgruppen der Universität Wien, TU Wien, HEPHY und SMI vorgeschlagenes Doktoratskolleg zum Thema Fundamentale Symmetrien und Wechselwirkungen wurde im Dezember vom FWF bewilligt.

Displaying results 4 to 6 out of 50

How to reach us

From Vienna International Airport: Take the City Airport Train to Wien Mitte / Landstrasse. From there take the subway U4 to the station Friedensbrücke (direction Heiligenstadt). Next change to the tram 5 or 33 to the station Spitalgasse / Währingerstrasse. From there it takes you a 3 minutes walk to the institute.

From the South (Bahnhof Meidling - Philadelphiabrücke): Take the subway U6 to the station Währingerstrasse / Volksoper (direction Floridsdorf). Change to the tram 40, 41 or 42 to the station Sensengasse. From there it takes you a 3 minutes walk to the institute.

From Vienna Western Train Station (Wien Westbahnhof): Take the subway U6 to the station Währingerstrasse / Volksoper (direction Floridsdorf). Change to the tram 40, 41 or 42 to the station Sensengasse. From there it takes you a 3 minutes walk to the institute.